sigla_qilingongsigla_qilingongclubul_sportiv_qigong_galati

 

qilingong_ideogramaqilingong

HOROSCOP CHINEZESC 2015

ANUL CAPREI DE LEMN

În zodiacul chinezesc, anul 2015 este al Caprei (Oii) de lemn sau al Caprei verzi de lemn, care începe pe 19 februarie 2015 şi se termină pe 7 februarie 2016. Semnul Caprei de Lemn nu suportă rutina, indiferenţa, plictiseala şi îi va împinge pe nativii mai comozi spre o viaţă activă. În acest an vor avea loc schimbări importante la nivel personal. Capra sau Oaia reprezintă o energie Yin, un simbol al păcii, al coexistenţei armonioase şi al liniştii. Aceasta va fi starea de spirit primară şi fundamentală din 2015. Capra (Oaia) este un simbol pentru arte, asociat cu evoluţia spirituală, dezvoltarea personală, descoperirea ţelurilor, a drumului în viaţă. Dacă starea de armonie se va menţine şi vor exista compromisuri, dacă se vor lăsa orgoliile la o parte, astfel se vor evita şi conflictele între naţiuni, menţinându-se o stare de linişte şi pace. În plan financiar sunt favorizate persoanele născute în zodiile Şobolan, Capră, Maimuţă, Mistreţ. În plan sentimental le va merge bine celor născuţi în Câine, Şarpe, Tigru, Cocoş şi Capră. La capitolul sănătate Dragonul, Iepurele şi Bivolul trebuie să fie ceva mai atenţi, mai disciplinaţiSă analizăm puţin cum va fi în anul caprei pentru toate zodiile:

Sobolan
2015 va fi un an bun pentru nativii Şobolan, mai bun decât cel care a trecut. Nu vor avea progrese inimaginabile, dar vor fi moderate şi importante. Succesul va fi în funcţie de devotamentul fiecăruia, muncă şi dorinţa de a realiza ceva. În a doua jumătate a anului, pentru Şobolan lucrurile vor merge şi mai bine. Atenţie la problemele care pot să apară pe neaşteptate. Semnul zodiacal stă în acest an sub câteva stele negative.

În dragoste, Şobolanul care nu este angajat într-o relaţie serioasă poate avea parte de un an interesant. Cei care au o familie pot avea grijă ca relaţia lor să funcţioneze şi mai bine. În privinţa banilor şi a carierei, Şobolanul trebuie să menţină o relaţie bună la serviciu, să nu sufere de grandomanie pentru a atrage tensiuni şi conflicte la locul de muncă. Sănătatea este un punct forte al Şobolanului, anul acesta. Organismul puternic reacţionează bine în faţa problemelor pentru a păsatra un echilibru.

CELE MAI BUNE LUNI ALE ANULUI PENTRU ŞOBOLAN: ianuarie, februarie, martie, iulie şi decembrie.

Bivol
Noul an reprezintă o provocare pentru Bivol. Acest lucru se datorează faptului că Oaia (Capra) este a opta ca semn în zodiacul chinezesc şi se opune Bivolului, care este pe a doua poziţie. Poate fi un an complicat pentru unii dintre nativi. În filozofia chinezească se spune că atunci când se întâlnesc capetele, ceea ce era negativ se poate transforma în ceva pozitiv.

Bivolul trebuie să urmeze cursul evenimentelor, cu speranţe şi cu o stare de spirit pozitivă. Rezultatele finale vor fi în favoarea lor. Nu trebuie să se descurajeze pentru obstacolele minore. În dragoste, Bivolii vor avea un magnetism mai mare decât de obicei. Problemele pot apărea din cauza excesului. Căsătoria şi viaţa de familie sunt bine protejate.

Bivolul reuşeşte, la capitolul carieră şi bani, prin inteligenţă şi performanţă, dar şi discreţie. Situaţiile care la un moment dat par negative se pot transforma în unele pozitive, exact când te aştepţi mai puţin. În acest an sănătatea trebuie să fie o prioritate. Bivolul are nevoie de o viaţă sănătoasă, care să cuprindă atât activităţi fizice, cât şi mentale.

CELE MAI BUNE LUNI ALE ANULUI PENTRU BIVOL: aprilie, august, septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie.

Tigru
La prima vedere, energiile Tigrului şi cele ale Caprei nu se combină. Capra este legată de o dezvoltare paşnică a vieţii, în care sunt evitate extremele, în timp ce Tigrul are o predispoziţie spre provocări şi o abordare radicală a vieţii, de aceea vor avea impresia că totul se mişcă lent şi neinteresant. Vor realiza în cele din urmă că lucrurile nu stau chiar aşa. Anul Caprei de Lemn este unul constructiv pentru nativi. Prietenii vor fi aproape dacă le cereţi ajutorul.

Banii puşi deoparte pentru zile mai proaste se vor dovedi o acţiune bună. În dragoste, Tigrului îi va merge bine. Va fi fericit. Va avea parte de o căsătorie, celibatarul, iar cei deja căsătoriţi se vor bucura de armonie în familie.

La locul de muncă sunt şanse de promovare. Tigrul are capacitatea de a se descurca în situaţii dificile şi le ţine sub control. Dacă vreo afacere sau vreun proiect nu are baze solide nu trebuie să se implice, există riscul unui colaps. Investiţiile cu risc sunt de evitat. Cu sănătatea, Tigrul nu are probleme. Au mult noroc la acest capitol şi reuşesc să ocolească problemele natural.

CELE MAI BUNE LUNI ALE ANULUI PENTRU TIGRU: februarie, martie, iunie şi noiembrie.

Iepure
Anul Caprei de Lemn sau al Oii este unul favorabil pentru nativii din Iepure. Cu puţin efort nu vor rata cele mai bune ocazii pentru ei. Profită de oportunităţi. Norocul nu va întârzia să apară, iar acest lucru are un impact pozitiv asupra psihicului lor. Cu disciplină vor avea parte de realizări şi schimbări în bine. Iepurii vor fi răsplătiţi pentru binele făcut semenilor lor, până acum. Un an cu recompense de tot felul.

În dragoste, Iepurele trebuie să se concentreze asupra a ceea ce au alături, în loc să alerge după ceva nou. La capitolul carieră şi bani, Iepurii stau bine. Vor avea un an bun, cu proiecte şi afaceri noi. Au un caracter puternic şi o capacitate dezvoltată de a ţine duşmanii la distanţă. Este un an bun pentru investiţii şi tranzacţii. Au o intuiţie bună în afaceri. Cu sănătatea Iepurii stau, în general, bine, dar asta nu înseamnă că sunt feriţi de eventuale accidente, mai ales de cele legate de apă.

CELE MAI BUNE LUNI ALE ANULUI PENTRU IEPURE: aprilie, iulie, septembrie, octombrie şi decembrie.

Dragon
Dragonul are stelele de partea sa, toate favorabile. Poate depăşi obstacolele şi îşi impune voinţa. Au nevoie de discreţie şi sunt într-o permanentă alertă. Trebuie să termine lucrurile pe care le-au început. În dragoste, Dragonii simt nevoia unei atenţii din partea sexului opus. Au nevoie de cineva alături să-şi exprime afecţiunea. Dragonii vor avea anul acesta succes în carieră, trebuie doar să-şi păstreze limitele. Cine face acum anumite concesii, va culege mai târziu şi roadele.

Dragonii sunt consideraţi înţelepţi, iar acest lucru nu face altceva decât să atragă şi succese financiare. Atenţie la cheltuieli, pentru a nu ieşi pe minus la finele anului. Cu puţin efort, Dragonii îşi vor menţine o stare de sănătate bună, urmând, desigur, şi principiile de bază ale unei vieţi sănătoase.

CELE MAI BUNE LUNI ALE ANULUI PENTRU DRAGON: februarie, mai, august şi noiembrie.

Sarpe
Pentru Şarpe, anul Caprei de Lemn va fi mai bun decât cel de dinainte. Vor mai avea probleme şi obstacole de trecut, dar vor izbuti. Drumul spre succes şi fericire este legat de o atitudine axată pe îndeplinirea sarcinilor proprii, rezolvarea problemelor, precum şi evitarea de a se amesteca în treburile altora. Atenţie la critici pentru a nu fi interpretaţi greşit. Există posibilitatea unei călătorii care vă poate schimba viaţa în mod pozitiv. Tot ce înseamnă contact cu străinătatea ar trebui privit ca pe un lucru pozitiv şi salutat cu braţele deschise.

Anul 2015 va fi un an de cultivare personală, dar şi a relaţiilor cu cei din jur care pot fi de ajutor în viitor. Şarpele ar trebui să nu aibă mari aşteptări în amor. Dacă va fi totuşi ceva la orizont se va întâmpla spontan. Relaţiile cu alte persoane, căsătorite, prieteni, familie, vor fi în armonie. Tensiunile ce apar ar trebui rezolvate imediat. Şarpele ar trebui să urmeze o strategie conservatoare şi defensivă în carieră şi să ia în calcul cucerirea de noi teritorii. Vor avea parte de progrese şi lucruri pozitive mai ales datorită destinului şi a norocului, şi nu datorită eforturilor depuse.

2015 nu este un an favorabil iniţiativelor şi noilor proiecte, doar dacă acestea sunt cumva conectate cu străinătatea. În privinţa banilor, dacă Şarpele a ales să ducă o viaţă normală, în care veniturile lunare sunt mai mari decât cheltuielile, nu vor fi probleme. Când se pierde echilibrul, când sunt tentaţii de investiţii mari, atunci apar problemele. Cu sănătatea, Şarpele va sta bine. Pot profita din plin de starea fizică şi psihică bună.

CELE MAI BUNE LUNI ALE ANULUI PENTRU ŞARPE: aprilie, iulie, august, septembrie şi decembrie.

Cal
Calul şi Capra de Lemn (Oaia) au o relaţie armonioasă, astfel că 2015 va fi unul favorabil pentru nativi. Calul este un semn de acţiune şi aventură, dar nativii nu au de obicei condiţiile obiective şi subiective pentru a da frâu liber filozofiei lor de libertate pentru a se bucura de viaţă. Sunt multe şanse pentru Cal ca toate visele lor să se realizeze. Vor avea parte de o mulţime de oportunităţi. Calităţile lor vor fi recunoscute, vor trece peste obstacole şi probleme, iar energia din acest an le va permite Cailor să depăşească momentele dificile. Obţineţi mai mult de la viaţă.

Persoanele născute în anul Calului sunt pasionale şi emoţionale de la natură. Cei care nu sunt într-o relaţie ar trebui să se aştepte la multe lucruri bune. Cei căsătoriţi vor avea zile pline de viaţă, de pasiune. Cele două stele importante care apar în destinul Calului în 2015 îi vor aduce popularitate, sprijin din partea prietenilor şi colegilor. Pericolul care există este acela că atmosfera de succes se poate întoarce împotriva lor. Pentru a trece cu bine trebuie să depună puţin efort să menţină o atitudine discretă.

Financiar, nativii vor sta bine, dar este indicat ca nimeni să nu forţeze norocul. Calul să evite dorinţa de a câştiga bani la jocuri de noroc sau prin speculaţii. Calul trebuie să fie mai atent cu sănătatea, să facă o vizită de rutină la medic, căci are tendinţa de a neglija acest aspect al vieţii.

CELE MAI BUNE LUNI ALE ANULUI PENTRU CAL: februarie, mai, iunie şi decembrie.

Capra
Teoretic, anul Caprei (al Oii) este favorabil celor născuţi sub acest semn. Totuşi, predicţiile pentru acest an, potrivit astrologilor, vin cu o analiză mai puţin pozitivă. Există unele stele negative care apar în destinul lor. Deşi potenţialul pozitiv provine din faptul că este anul lor, cei născuţi sub semnul Caprei vor trebui să câştige anumite provocări înainte de a da peste partea bună a destinului. Ei trebuie să fie discreţi, să ţină ochii deschişi şi să încerce să rezolve problemele care apar, căci ele au mereu tendinţa de a se agrava.

Lăsaţi la o parte timiditatea şi acceptaţi laudele care vin. Dacă nu profitaţi de generozitatea primită aveţi şansa ca a doua oară să nu o mai întâlniţi. Într-un an în care Capra nu primeşte chiar tot ce îşi doreşte, dragostea şi familia vor constitui un suport important. În dragoste trebuie să aibă grijă de ceea ce au, în loc să alerge după noi cuceriri. O stea ce apare în destinul lor este pozitivă, până la un anumit moment. Această stea are simbolul succesului, dar şi al singurătăţii care se ascunde dincolo de aparenţe şi care este, de cele mai multe ori, o caracteristică a celor bogaţi şi faimoşi.

La capitolul bani nu stau rău. Nu au niciun noroc prea mare, dar nici ghinion. O viaţă normală, cu echilibru financiar şi cheltuieli înţelepte îi pot face pe nativi să nu ajungă în impas. Nici cu sănătatea nu stau excelent anul acesta, căci au o predispoziţie spre accidente. Atenţie la obiectele ascuţite.

CELE MAI BUNE LUNI ALE ANULUI PENTRU CAPRĂ: iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie.


Maimuta
Pentru Maimuţă, anul Caprei de Lemn este plin cu veşti bune, în contrast cu anii precedenţi. În acest an nativii vor avea un start bun, constructiv, ce va rămâne aşa următoarele luni. Nativii sunt protejaţi de Soare, care are un simbolism asociat energiei Yang, de natură masculină, dinamic şi autoritar. Datorită prezenţei sale, ceea ce este negativ se va dizolva ca prin farmec.

Nativii care au plănuit căsătoria anul acesta sunt binecuvântaţi. Tot ceea ce este legat de iubire stă sub o stea norocoasă. Este un an bun şi pentru a aduce copii pe lume. Maimuţele au parte de promovare la locul de muncă, ating şi cunosc succesul. Vor fi în 2015 în lumina reflectoarelor. În a doua parte a anului sunt favorabile lansări de proiecte noi, precum şi de activităţi. Cei născuţi sub acest semn au în anturaj prieteni falşi şi linguşitori, gata să profite de cea mai mică greşeală.

La capitolul bani, Maimuţele trebuie să aibă grijă de acest aspect, să cheltuiască banii cu prudenţă. O structură favorabilă din punct de vedere financiar apare în a doua parte a zilei. Conjunctura este una favorabilă în ce priveşte starea de sănătate a nativilor Maimuţă. Cu puţină disciplină evită neplăcerile care pot apărea.

CELE MAI BUNE LUNI ALE ANULUI PENTRU MAIMUŢĂ: ianuarie, februarie, martie şi noiembrie.

Cocos
În 2015, Cocoşul ar trebui să-şi stabilească obiectivele, să facă un efort în acest sens, spre realizarea lor. Este modalitatea prin care este garantat progresul. În caz contrar vă puneţi într-o poziţie vulnerabilă. Problemele vor fi rezolvate punctual. Schimbările sunt la orizont şi sunt importante pentru viitor. S-ar putea să fie nevoie şi de câteva sacrificii.

În dragoste le va merge bine. Vor avea mereu pe cineva alături care să-i înţeleagă şi să îi sprijine psihologic. Un an bun pentru o nouă relaţie de dragoste sau o căsătorie. Cocoşul va trebui să ştie cum să gestioneze problemele. Trebuie să acţioneze inteligent şi să nu amestece lucrurile între ele. Nimeni din jur nu trebuie să vadă punctele slabe sau greşelile pe care nativii le pot face.

Nu vor lipsi nici banii, care nu vin cu orice idee pusă în aplicare. Trebuie să adopte o strategie înţeleaptă şi conservatoare, axată pe controlul cheltuielilor. Dacă nu se respectă acest principiu pot să apară dezechilibre. Starea de sănătate va fi, în general, una bună, organismul apărându-se în faţa ameninţărilor. De evitat stresul, ce poate crea dezechilibre.

CELE MAI BUNE LUNI ALE ANULUI PENTRU COCOŞ: aprilie, iulie, august, octombrie şi decembrie.

Caine
Anul Caprei de Lemn va fi unul mai degrabă al fericirii decât al succesului. Problemele de dragoste, viaţă de familie şi de bani vor fi mai favorizate decât viaţa profesională. Dificultăţile lui 2015 sunt legate de o tendinţă de conflict cu persoane sau instituţii. Luna, de putere Yin, va lumina viaţa şi destinul nativului. Există multe oportunităţi, dar fără puţin efort nu se pot materializa. Alungă leneşul din tine pentru a păşi spre succes.

Nu numai că dragostea va merge ca pe roate pentru Câine, ci toate relaţiile cu cei din jur vor evolua într-un mod interesant şi constructiv. Viaţa sentimentală este un aspect protejat. Acesta poate fi începutul unei noi relaţii, al unei căsătorii, al unei vieţi fericite, căci conjuncţia pozitivă poate avea diferite manifestări. În privinţa carierei şi a banilor, pentru Câine lucrurile nu sunt foarte simple. Nu poate depăşi obstacolele cu puterea forţei, ci cu inteligenţă. Nu trebuie pierdută din vedere nici situaţia de ansamblu. A nu se acţiona sub efectul emoţiilor.

Nativii atrag banii fără să facă nimic special. Va fi bine dacă nativul va păstra echilibrul financiar şi vor avea sub control cheltuielile. Cu sănătatea, Câinii stau bine. Trebuie să evite momentele de stres, care au un efect negativ asupra organismului.

CELE MAI BUNE LUNI ALE ANULUI PENTRU CÂINE: ianuarie, februarie, mai şi iulie.

Mistret
În general, anii de Capră (oaie) sunt buni pentru cei născuţi în anul Mistreţului (Porcului). Ambele au ramuri pământeşti ceea ce creează armonie. În 2015 sunt, totuşi, câteva stele maligne care conduc spre previziuni mai puţin optimiste. Acestea ar putea sta la baza problemelor. Ei au puterea de a depăşi obstacolele şi de a câştiga în faţa adversarilor, reuşind să-şi atingă astfel obiectivele.

Mistreţul va cunoaşte schimbări profesionale, expansiune, cunoaştere. 2015 nu va fi unul nici prost, căci va fi plin de creativitate şi speranţă, de oportunităţi şi planuri de viitor. În dragoste, nativii au o predispoziţie spre conflict. Dacă ştiţi să aplanaţi problemele nu se vor ajunge la momente grave. Cei singuri vor cunoaşte armonia până spre o formă a unei relaţii sentimentale frumoase care poate schimba totul.

În ciuda dificultăţilor care pot apărea în cale, la capitolul carieră şi bani predicţiile spun că rezultatele vor fi favorabile, chiar câştigătoare. Nu trebuie să se grăbească în luarea deciziilor, să analizeze situaţiile la rece înainte de a decide ceva. Sunteţi şi în acest an atenţi la duşmanii din jur, care nu se arată cu adevărat, dar cu care este mai greu de dus o luptă. Gestionarea echilibrată a banilor va fi cheia succesului.

În ce priveşte starea de sănătate, micile probleme ar putea veni din sfera emoţiilor intense, a tensiunilor interioare. Combaterea stresului şi o viaţă echilibrată menţin corpul şi mintea în formă.

CELE MAI BUNE LUNI ALE ANULUI PENTRU MISTREŢ: iulie, septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie.


CE SEMN SUNTEŢI?

de la 30.01.1911 la 17.02.1912 Mistreţ
de la 18.02.1912 la 05.02.1913 Sobolan
de la 06.02.1913 la 25.01.1914 Bivol
de la 26.01.1914 la 13.02.1915 Tigru
de la 14.02.1915 la 2.02.1916 Iepure
de la 3.02.1916 la 22.01.1917 Dragon
de la 23.01.1917 la 10.02.1918 Sarpe
de la 11.02.1918 la 31.01.1919 Cal
de la 1.02.1919 la 19.02.1920 Capra
de la 20.02.1920 la 7.02.1921 Maimuta
de la 8.02.1921 la 27.01.1922 Cocos
de la 28.01.1922 la 15.02.1923 Caine
de la 16.02.1923 la 4.02.1924 Mistreţ
de la 5.02.1924 la 24.01.1925 Sobolan
de la 25.01.1925 la 12.02.1926 Bivol
de la 13.02.1926 la 1.02.1927 Tigru
de la 2.02.1927 la 22.01.1928 Iepure
de la 23.01.1928 la 9.02.1929 Dragon
de la 10.02.1929 la 29.01.1930 Sarpe
de la 30.01.1930 la 16.02.1931 Cal
de la 17.02.1931 la 5.02.1932 Capra
de la 6.02.1932 la 25.01.1933 Maimuta
de la 26.01.1933 la 13.02.1934 Cocos
de la 14.02.1934 la 3.02.1935 Caine
de la 4.02.1935 la 23.01.1936 Mistreţ
de la 24.01.1936 la 10.02.1937 Sobolan
de la 11.02.1937 la 30.01.1938 Bivol
de la 31.01.1938 la 18.02.1939 Tigru
de la 19.02.1939 la 7.02.1940 Iepure
de la 8.02.1940 la 26.01.1941 Dragon
de la 27.01.1941 la 14.02.1942 Sarpe
de la 15.02.1942 la 4.02.1943 Cal
de la 5.02.1943 la 24.01.1944 Capra
de la 25.01.1944 la 12.02.1945 Maimuta
de la 13.02.1945 la 1.02.1946 Cocos
de la 2.02.1946 la 21.01.1947 Caine
de la 22.01.1947 la 9.02.1948 Mistreţ
de la 10.02.1948 la 28.01.1949 Sobolan
de la 29.01.1949 la 16.02.1950 Bivol
de la 17.02.1950 la 5.02.1951 Tigru
de la 6.02.1951 la 26.01.1952 Iepure
de la 27.01.1952 la 13.02.1953 Dragon
de la 14.02.1953 la 02.02.1954 Sarpe
de la 3.02.1954 la 23.01.1955 Cal
de la 24.01.1955 la 11.02.1956 Capra
de la 12.02.1956 la 30.01.1957 Maimuta
de la 31.01.1957 la 17.012.1958 Cocos
de la 18.02.1958 la 7.02.1959 Caine
de la 8.02.1959 la 27.01.1960 Mistreţ
de la 28.01.1960 la 14.02.1961 Sobolan
de la 15.02.1961 la 04.02.1962 Bivol
de la 5.02.1962 la 24.01.1963 Tigru
de la 25.01.1963 la 12.02.1964 Iepure
de la 13.02.1964 la 1.02.1965 Dragon
de la 2.02.1965 la 20.01.1966 Sarpe
de la 21.01.1966 la 8.02.1967 Cal
de la 9.02.1967 la 29.01.1968 Capra
de la 30.01.1968 la 16.02.1969 Maimuta
de la 17.02.1969 la 5.02.1970 Cocos
de la 6.02.1970 la 26.01.1971 Caine
de la 27.01.1971 la 14.02.1972 Mistreţ
de la 15.02.1972 la 2.02.1973 Sobolan
de la 3.02.1973 la 22.01.1974 Bivol
de la 23.01.1974 la 10.02.1975 Tigru
de la 11.02.1975 la 30.01.1976 Iepure
de la 31.01.1976 la 17.02.1977 Dragon
de la 18.02.1977 la 6.02.1978 Sarpe
de la 7.02.1978 la 27.01.1979 Cal
de la 28.01.1979 la 15.02.1980 Capra
de la 16.02.1980 la 4.02.1981 Maimuta
de la 5.02.1981 la 24.01.1982 Cocos
de la 25.01.1982 la 12.02.1983 Caine
de la 13.02.1983 la 1.02.1984 Mistreţ
de la 2.02.1984 la 19.02.1985 Sobolan
de la 20.02.1985 la 8.02.1986 Bivol
de la 9.02.1986 la 28.01.1987 Tigru
de la 29.01.1987 la 16.02.1988 Iepure
de la 17.02.1988 la 5.02.1989 Dragon
de la 6.02.1989 la 26.01.1990 Sarpe
de la 27.01.1990 la 14.02.1991 Cal
de la 15.02.1991 la 03.02.1992 Capra
de la 04.02.1992 la 22.01.1993 Maimuta
de la 23.01.1993 la 9.02.1994 Cocos
de la 10.02.1994 la 30.01.1995 Caine
de la 31.01.1995 la 18.02.1996 Mistreţ
de la 19.02.1996 la 6.02.1997 Sobolan
de la 7.02.1997 la 27.01.1998 Bivol
de la 28.01.1998 la 15.02.1999 Tigru
de la 16.03.1999 la 4.02.2000 Iepure
de la 5.02.2000 la 23.01.2001 Dragon
de la 24.01.2001 la 11.02.2002 Sarpe
de la 12.02.2002 la 31.01.2003 Cal
de la 1.02.2003 la 21.01.2004 Capra
de la 22.01.2004 la 08.02.2005 Maimuta
de la 9.02.2005 la 28.01.2006 Cocos
de la 29.01.2006 la 17.02.2007 Caine

Clubul Sportiv Qigong Galaţi © 2007